Ugnsbakad Aubergine

Okivi® Ugnsbakad aubergine är varsamt tillagad för hand utan tillsatser och med noga utvalda råvaror som tomat, paprika, champinjoner, röd lök och smakrik parmesan. Grönsaker är en naturlig källa till fiber. En portion ger dig protein som bidrar till muskeluppbyggnad. Servera gärna Okivi® Ugnsbakad aubergine tillsammans med Okivi® Fyra nordiska fullkorn, en fräsch vitkålssallad och en yoghurtsås toppad med pesto eller några droppar citron.

Servera gärna Okivi® Ugnsbakad Aubergine med en fräsch vitkåls- sallad och en yoghurtsås toppad med pesto eller några droppar citron.

Tillagning

I ugn – Ta av plastfilmen och värm den frysta gratängen direkt i papperslådan, alternativt smörj en ugnssäker form med t ex lite raps- eller olivolja och lägg i gratängen. Tillaga i 175°C i ca 40 minuter, eller tills den har blivit genomvarm.

I mikro – Ta av plastfilmen och värm den frysta gratängen direkt i papperslådan, 750W i ca 4–5 minuter.

Ingredienser

Aubergine (50%), tomatsås (krossade tomater, vatten, lök, tomatpuré, vitlök, salt, rapsolja, oregano, svartpeppar), paprika, champinjoner, rödlök, parmesanost (KOMJÖLK, salt, löpe), SOJA (vatten, SOJABÖNOR, salt, vinäger), rapsolja, SESAMOLJA, salt, svartpeppar.

NäringsvärdePer 100g
ENERGI, kJ222
ENERGI, kcal53
FETT, g2.1
– varav mättat fett, g0.5
KOLHYDRAT, g4.7
–varav sockerarter, g*4.3
FIBER, g3.4
PROTEIN, g2.3
SALT, g0.4

*Naturligt förekommande sockerarter från råvarorna

Portionsstorlek: 1 portion = 229 g
Förpackningen innehåller 2 portioner.

Förvaring: -18 grader eller kallare. Tinad vara hanteras som färskvara. Bör inte frysas efter upptining.

Tillverkat i Sverige för Foodoki AB
www.foodoki.se, www.okivi.se

Sortiment



En av fördelarna med Okivi® är att det finns ett sortiment av produkter som du kan kombinera hur du vill. Bygg din egen måltid med måltidsbas, grönsaker och tillbehör. Sedan kan du unna dig det Det lilla extra. Lägg grunden med en av Okivis måltidsbaser och lägg till grönsaker och tillbehör. Det går förstås också att använda andra matvaror som bas. På Okinawa äter man t ex gärna frisk.



Om foodoki

Copyright Foodoki, Nybrokajen 3 A, info@foodoki.se, 08-41 00 08 09