Nöt- och fröbröd

Okivi® Nöt- & fröbröd är en mix av naturliga, smakrika råvaror som solroskärnor, linfrön, pumpakärnor, hasselnötter och mandlar. Snabbt och enkelt blandar du mixen med ägg, olivolja och lite salt. Gräddas sedan i ugnen till ett saftigt grovt bröd som du kan njuta av varje dag. Okivi® Nöt- & fröbröd innehåller bara naturliga råvaror. Naturlig källa till fiber.

Okivi® Nöt- och fröblandning är ett tillbehör som du kan njuta till t ex frukost eller mellanmål eller som små snittar.

Tillagning

Tillsätt:
2 medelstora ägg
2 msk olivolja
1 struken tsk salt

  1. Vispa äggen
  2. Tillsätt olivoljan och saltet
  3. Tillsätt påsen med brödblandningen och rör om ordentligt
  4. Häll blandningen i brödformen
  5. Grädda i ugn, 160 °C i ca 45 minuter
  6. Låt brödet svalna helt innan det skärs i tunna skivor

Ingredienser

Solroskärnor (23%), linfrön (23%), pumpafrön (22%), SESAMFRÖN (22%), MANDLAR (5%), HASSELNÖTTER (5%). Kan innehålla spår av jordnötter och andra nötter.

NäringsvärdePer 100g
ENERGI, kJ2372
ENERGI, kcal573
FETT, g45
– varav mättat fett, g4.7
KOLHYDRAT, g8.4
–varav sockerarter, g*1
FIBER, g14
PROTEIN, g27
SALT, g0

*Naturligt förekommande sockerarter från råvarorna

Förvaring: Förvaras torrt, inte över normal rumstemperatur.

Tillverkat i Danmark för Foodoki AB
www.foodoki.se, www.okivi.se

Sortiment



En av fördelarna med Okivi® är att det finns ett sortiment av produkter som du kan kombinera hur du vill. Bygg din egen måltid med måltidsbas, grönsaker och tillbehör. Sedan kan du unna dig det Det lilla extra. Lägg grunden med en av Okivis måltidsbaser och lägg till grönsaker och tillbehör. Det går förstås också att använda andra matvaror som bas. På Okinawa äter man t ex gärna frisk.



Om foodoki

Copyright Foodoki, Nybrokajen 3 A Stockholm, info@foodoki.se, 08-41 00 08 09