Mörk Chokladtryffel

Okivi® Mörk chokladtryffel är fylliga, lena tryfflar, varsamt fyllda för hand med noga utvalda, naturligt goda råvaror såsom mörk choklad, en skvätt grädde och lite rivet apelsinskal. I våra okinordiska chokladtryfflar har vi ersatt socker och smör med noggrant utvalda bönor. Servera gärna på en liten assiett med färska hallon, blåbär eller jordgubbar så har du en enkel, himmelskt god och vacker dessert.

Servera gärna på en liten assiett med färska hallon, blåbär eller jordgubbar så har du en enkel, himmelskt god och vacker dessert.

Tillagning

Tina tryfflarna i ca 30 min före servering.

Ingredienser

Bönmassa (kokböna), GRÄDDE, mörk choklad (chokladinnehåll 70%; kakaomassa, rörsocker, kakaosmör), vatten, apelsinskal, apelsinpulver, chokladskal (chokladinnehåll 60%; kakaomassa, socker, kakaosmör, emulgeringsmedel (SOJALECITIN). Andel choklad 41%. Kan innehålla spår av nötter, mandel och mjölk.

NäringsvärdePer 100g
ENERGI, kJ1450
ENERGI, kcal350
FETT, g24
– varav mättat fett, g15
KOLHYDRAT, g24
–varav sockerarter, g19
FIBER, g7.1
PROTEIN, g4.8
SALT, g0.02

Portionsstorlek: 1 tryffel=9,7g.
Förpackningen innehåller 4 st tryfflar.

Vikt: 39 g. Djupfryst

Förvaring: I frysutrymme, - 18°C eller kallare. Då tryfflarna är fria från konserveringsmedel ska tinade tryfflar hanteras som färskvara, förvaras i kylskåp och inte frysas efter upptining.

Tillverkat i Sverige för Foodoki AB
www.foodoki.se, www.okivi.se

Sortiment



En av fördelarna med Okivi® är att det finns ett sortiment av produkter som du kan kombinera hur du vill. Bygg din egen måltid med måltidsbas, grönsaker och tillbehör. Sedan kan du unna dig det Det lilla extra. Lägg grunden med en av Okivis måltidsbaser och lägg till grönsaker och tillbehör. Det går förstås också att använda andra matvaror som bas. På Okinawa äter man t ex gärna frisk.



Om foodoki

Copyright Foodoki, Nybrokajen 3 A, info@foodoki.se, 08-41 00 08 09