Bygg din egen måltid

En av grunderna i den okinordiska matfilosofin är det ska vara enkelt att bygga sin måltid, så att den blir lite mer hälsosam och härlig att äta. Börja med grönsaker och tillbehör och lägg till en måltidsbas – simsalabim – så har du en okinordisk måltid. Vad sägs om Kycklingköttbullar med fullkorn och Blommiga grönsaker, eller kanske en bit lax med Nordiska rotfrukter och fullkornssallad. Sedan är du väl värd att unna dig det lilla extra.

Börja med måltidsbasen

Lägg grunden med en av Okivis måltidsbaser och lägg till grönsaker och tillbehör. Det går förstås också att lägga grunden med andra matvaror. På Okinawa äter man t ex gärna fisk.

Tänk grönt

Börja varje måltid med grönsaker i stora bitar, så blir du lite mätt innan maten. Våra grönsaker passar förstås också perfekt tillsammans med måltidsbaserna.

Tillbehör gör skillnad

Okivi® Fyra Nordiska Fullkorn är en naturlig källa till fiber (zink och järn) och passar både till frukost, lunch, mellanmål och middag. Det finns även andra härliga tillbehör, både från Okivi® och i det övriga sortimentet.

Det lilla extra

Klart att du får unna dig något gott efter maten eller till kaffet. Okivi® chokladkaka innehåller plommon som ger sötman du är ute efter.

Om foodoki

Copyright Foodoki, Nybrokajen 3 A Stockholm, info@foodoki.se, 08-41 00 08 09